Disclaimer

Onderstaande bepalingen zijn van toepassing op alle webpagina’s. Door de webpagina’s te gebruiken zoals bijvoorbeeld insturen van een inschrijf formulier verklaart de gebruiker in te stemmen met deze disclaimer en (gebruik)voorwaarden.

  • Updates en / of wijziging van de website pagina’s van deze website worden gewijzigd dan wel geüpdatet en toegepast zonder (vooraf) aankondiging en het al dan niet op de hoogte zijn van deze update is voor rekening van de bezoeker van de website, en zijn eigen plicht om deze informatie bij te houden. De bezoeker dient overigens zelf hiervan kennis te nemen en voor zorg te dragen voor deze eventuele wijziging en update.
  • Het intellectuele eigendom op de inhoud van deze site ligt bij nederlandseminidoodle.nl. Hieronder wordt o.a. verstaan: teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, beeldmateriaal, geluidsmateriaal, formats en overige materialen. Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van nederlandseminidoodle.nl.
  • Lees meer over Auteursrecht op internet.
  • Advies is om een van de volgende browsers Chrome, Safari of Firefox browsers te gebruiken en middels je eigen verbinding (IP). Een ander afwijkend IP dan van je aanmelding wordt door de website niet geaccepteerd!
  • Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of volledigheid van informatie op deze website.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe webpagina’s.

Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven