Mogelijkheden en lente

De groep groeit en groeit en door alle landelijke maatregelen zijn we als groep niet in staat gesteld of zijn er mogelijkheden voor nu om evenementen te organiseren iets wat we anders allang hadden gedaan.

Gelukkig laten de aangesloten fokkers zich niet uit het veld slaan en zetten zij door met de hobbyfokkerij al dan niet in volledig aangepaste vorm. Heugelijk nieuws die we kunnen melden is dat bij een aangesloten fokker een succesvolle dekking heeft plaatsgevonden wat nu betekend aftellen tot aan de echo zo rond begin april 2021.

Om je bij de desbetreffende fokker te kunnen aanmelden dien je donateur te zijn want dan krijg je toegang zoals inlognaam en wachtwoord voor het besloten ledengedeelte.

16 gedachten over “Mogelijkheden en lente”

 1. Sanna Gevers

  Wat een geweldig nieuws. We zullen snel contact opnemen om te horen hoe alles gaat. Voor nu alle goeds en gezondheid toegewenst! Groeten Sanna en familie

 2. Wij zijn ook nieuw in deze groep maar we hebben ons al wel aangemeld om in aanmerking te komen voor een puppy.
  We vinden het spannend en zijn erg benieuwd hoe het allemaal gaat.
  Groetjes Anje & Wendy

 3. Hallo, wat een mooi bericht over de aankomende mamma en pappa van de kleintjes.
  Zo benieuwd naar hoe alles verder verloopt.
  Groetjes en knuffels van Anje &Wendy Bijl

 4. Karin Hussaarts

  Wat een super leuk bericht van de mooie buik! Wat is dat leuk geschreven! We leven al helemaal mee en hopen dat alles goed gaat. We kijken nu al uit naar het volgende nieuws.
  Vele groetjes en een dikke knuffel Frank en Karin Hussaarts

 5. Karin Hussaarts

  Het wordt een spannende week! Wij gaan ook aftellen. Heel veel sterkte en we houden het nieuws in de gaten. We zijn zeer benieuwd of alles goed gaat. Vele groeten Frank en Karin Hussaarts

 6. Net de laatste update over a.s. mama Abby gelezen πŸ‘ wat zullen deze laatste dagen super spannend voor jullie zijn! Wij wensen jullie Γ©n vooral Abby natuurlijk , veel succes en hopen dat alles voorspoedig verloopt πŸ₯° We wachten in spanning af.. lieve groetjes Ad en Tonnie Brugman

 7. Karin Hussaarts

  Yyeeaahhh, πŸ™Œ gefeliciteerd met de puppies!! 🐢Wat fijn dat ze geboren zijn. Wij wensen jullie een hele fijne tijd toe mee het jonge gezin.
  Vele groeten, Frank en Karin Hussaarts

Laat een reactie achter

Scroll naar boven