vuurwerk

Vuurwerkangst bij je hond hoe los je dat op?

Zo help je jouw hond de jaarwisseling door en heb je geen vuurwerk angst!

De beste ondersteuning bij angst en stress

Voor veel dieren is de jaarwisseling helemaal niet zo’n feest als voor ons. Honden kunnen onrustig of bang worden van alle flitsen en knallen. Het is erg belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Hoe meer negatieve ervaringen jouw lieve hond heeft met vuurwerk, hoe groter de kans is dat hij ook bang wordt voor andere geluiden zoals onweer, verkeer of harde muziek. Het is daarom erg belangrijk om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat jouw viervoeter een ontspannen jaarwisseling heeft.

Natuurlijk hulpmiddel

Een hulpmiddel om de ontspanning te krijgen bij jouw knuffel is de Pijnstillende Crème voor honden (bij chronische pijn & stress) een zeer natuurlijk handig hulpmiddel. Nu is het tijdstip om te beginnen met hulp gegeven door jou aan je hond. De prikkels in “normale” banen te leiden maar ook te houden. Anders gezegd een handelbare hond te hebben en te houden.

Angst is een emotie, een emotie die alle levende organismen kennen. Angst ontstaat doordat er iets gebeurt wat je in gevaar brengt, of waarvan je denkt dat het je in gevaar brengt. Een heftige emotie want het zet het lichaam aan tot actie, om weg te rennen, jezelf in veiligheid te brengen, te dealen met datgene wat jou in gevaar brengt/ kan brengen. Een emotie is een innerlijk gevoel of een beleving die een directe prikkel geeft aan je systeem en zorgt dat je op de juiste manier reageert. Bij angst is dat zorgen dat je overleeft en het lichaam wordt in paraatheid gebracht.

Hoe gebruikt je de Pijnstillende Crème voor honden (bij chronische pijn & stress)?

Eigenlijk heel eenvoudig je neem ]e een mespunt crème en geeft minimaal 3x per dag hiervan. Zo nodig kan je dit naar 5x-8x verhogen. Wanneer de hond relaxed is dan slechts een halve dosis zo nodig geven. De inwerktijd is 20-40 minuten dus begin niet te laat.

Lees meer >> KLiK HiER >>

natuurlijke oplossing tegen vuurwerkangst

Laat een reactie achter

Scroll naar boven